0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Karadeniz halkı sizi  dünyaya geldiğinize pişman eder 

Terör örgütü PKK yıllardır güneydoğu halkına kan kusturdu. Kendilerini desteklemeyen Güneydoğulu halkı öldüren ve haraç toplayan, asker ve polisimizi kalleşçe şehit eden terör örgütü PKK ve diğer terör örgütleri, güvenlik güçlerinin operasyonlarından kurtulmak için Karadeniz'e yerleşmeye çalışıyorlar. Karadeniz Bölgesi'ndeki illere yönelik faliyetlerine hız vermişler. Yetkililere göre bölgede 12 kişilik iki ayrı grup bulunuyormuş. Daha bir kaç hafta önce Giresun'da jandarma karakoluna saldırıp uzman çavuşu şehit eden PKK ve diğer terör örgütleri zaman zaman karakollara saldırılarını sürdürmekteler.  

750 kişi gönüllü korucu oldu 

PKK'nın Giresun'da jandarma karakolunun komutanı uzman çavuşu kalleşçe şehit etmesinden sonra, Giresun halkı ellerine silahlarını alarak dağlarda terörist avına çıktılar. Hatta 750 Giresun'lu devletten maaş da, ölüm ve yaralanma durumunda tazminat da almayacaklarına dair imza atarak gönüllü korucu oldular.  
Tek kelimeyle bravo derim. İşte devlet ve millet sevgisi olanlar böyle olur. Sevgili okuyucularım biz toplum olarak “aman bize bir şey olmasın da kim ne yaparsa yapsın” diyemeyiz. Hepimiz millet olarak dinimize, devletimize ve milletimize, asker ve polisimize kim hainlik yapıyor ise onlara haddini bildirmek mecburiyetindeyiz. Bu ülke çok kolay var olmadı. Bu ülke ecdatlarımızın temiz kanlarıyla var oldu. Bu ülkeyi bölüp parçalamak isteyen şerefsizler mutlaka ama mutlaka bu topraklardan hücresine kadar temizlenmeli. 

Devlet hainlerin sonunu getirecek 

Şimdi şerefsizler kendilerine üs olarak Karadeniz'i seçiyorlar. Vay şerefsizler, kanı bozuklar, Türkiye düşmanlarına uşaklık yapanlar vay. Hiç düşünmediniz mi Karadeniz halkının sizi ananızdan doğdunuza pişman edeceğini? Bilmiyor musunuz Karadeniz halkı milli ve manevi şuura sahip? Bilmiyor musunuz Karadeniz halkı sizler gibi devletine milletine hainlik yapmayacağını? Sizi gidi sizi dünyaya besmelesiz gelen hainler sizi. Karadeniz halkına sesleniyorum bu şerefsizleri o topraklarda yaşatmayın. Eğer o şerefsiz teröristlere destek olan var ise hemen onlarada haddini bildirip güvenlik güçlerine teslim edin. Korkmayın Allah'ın izni ile devletimiz ve güvenlik güçlerimiz bu kansız şerefsiz vatan hainlerinin sonunu getirecek. Yeterki bizler tahriklere propagandalara kanmadan, milli ve manevi duygulardan uzak kalmadan yaşamımıza devam edelim. Ne diyeyim. CENAB-I ALLAH TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜMÜZE, DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH TÜM GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE, TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZE, ASKER VE POLİSİMİZE GÜÇ KUVVET VERSİN. ALLAH DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE AĞIZ TADIYLA HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN AMİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX